Zoeken naar gaastra failliet

buiskap maken
zeilmakerij brouwershaven
zeilen maken
gaastra jas
gaastra sale
gaastra winterjas
gaastra outlet
gaastra schoenen
gaastra polo
gaastra failliet
Doorstart of overname Gaastra International Sportswear B.V. te Amsterdam S.13/16/32 FaillissementsDossier.nl.
Actuele informatie over faillissementen en surseances. Zoek een faillissement. Informatie plaasten over overname van activiteiten of doorstart. Informatie plaatsen over overname van activiteiten of doorstart Gaastra International Sportswear B.V. U heeft alle of een deel van de activiteiten van Gaastra International Sportswear B.V.
McGregor en Gaastra nogmaals failliet De Tijd.
McGregor en Gaastra nogmaals failliet. Met het faillissement van de zeven laatste winkels van Gaastra en McGregor, lijkt het nu definitief over and out voor de kledingketens. Met onze nieuwsbrieven in een oogopslag mee. Wees onmiddellijk op de hoogte van de jongste nieuwsfeiten met onze vernieuwde nieuwsbrieven.
Het moederbedrijf van McGregor en Gaastra is failliet ook de opvolger heeft het niet gered. Het moederbedrijf van McGregor en Gaastra is failliet ook de opvolger heeft het niet gered.
Home Ondernemen Het moederbedrijf van McGregor en Gaastra is failliet ook de opvolger heeft het niet gered. Het moederbedrijf van McGregor en Gaastra is failliet ook de opvolger heeft het niet gered. ANP, Business Insider Nederland 07 sep 2017. Deel dit artikel.
25 banen weg bij McGregor en Gaastra door faillissement Focus en WTV.
De rechtbank van koophandel van Brugge heeft vanochtend het faillissement van de bvba Fashion Matters uitgesproken. Fashion Matters is het bedrijf van Andy Verbauwhede, een West-Vlaamse zakenman die in mei vorig jaar zeven West en Oost Vlaamse winkels overnam van McGregor en Gaastra.
BB uit Voorhout Advertenties op Marktplaats.nl.
Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Ik heb het begrepen. Help en info. De verkoper is toegevoegd aan je Favoriete verkopers in Mijn Marktplaats. De verkoper is verwijderd uit je Favoriete verkopers.
Gaastra-moederbedrijf failliet Vastgoedmarkt.
Gaastra kleding Wikipedia.
Sponsoring bewerken brontekst bewerken. Gaastra is hoofdkledingsponsor van de Sneekweek en daarnaast sinds 2005 sponsor van het zeilevenement Les Voiles de Saint-Tropez. Failliet bewerken brontekst bewerken. Een deel van Gaastra Sportswear, in Vught werd in 2016 failliet verklaard. Externe link bewerken brontekst bewerken.
Moederbedrijf Gaastra en McGregor failliet Foto tubantia.nl. Spinner. Sluit.

Contacteer ons