Meer resultaten voor zeilen maken

buiskap maken
zeilmakerij brouwershaven
zeilen maken
gaastra jas
Gaastra SALE
gaastra winterjas
gaastra outlet
gaastra schoenen
gaastra polo
zeilen maken
Home Zeilmakerij van der Werf.
Specialist in het maken van nieuwe jachtzeilen, canvas werk op het gebied van watersportartikelen. Onze zeilmakerij en watersportwinkel zijn gevestigd in Made en is een paradijs voor iedere watersporter. U kunt bij ons terecht voor nieuwe jachtzeilen, buiskappen, cabriokappen, rolfokhoezen, zeilhuikenlazy, bag, wintertenten, dekzeilen en andere maatwerk producten. Maar ook voor uw reparaties en watersportartikelen. Of dat u nu recreatief wilt varen, alles uit uw boot wilt halen of een wedstrijdzeiler bent door ons uitgebreide assortiment kunnen wij u van A tot Z helpen. Wij zijn een van de grootste zeilmakerijen in Nederland die zelf haar zeilen ontwerpt en produceert.
Doe-het-zelf fok Zeilen.
Ik bestelde het eerste aangezien dit boek ook vaardigheden van het zeilmaken behandelt. De fundamentele principes van de werking van zeilen worden echter veel beter toegelicht in het werk van Marchaj, maar daar kwam ik pas later achter. De stijl van Marino is zeer pragmatisch en getuigt van een aansprekende can-do mentaliteit. Pragmaticus als ik ben, ontstond al snel het plan om zelf een zeil te maken.
Zeilmaken Museumwerf.
Volgens de traditie worden daarbij hoofdzakelijk oorspronkelijke materialen gebruikt zoals katoen, vlas, manilla en hennep. De lessen omvatten het leren zeilen naaien met de hand, het maken van motgaten, touw en kousleuvers, het aanlijken en het repareren van zeilen. Wie deze technieken onder de knie heeft, maakt als sluitstuk van de cursus een zeildoekse gereedschapstas.
Zeilcursus in Uitgeest Zeilschool Het Uitgeestermeer.
Bij Zeilschool Het Uitgeestermeer leer jij zeilen of surfen! We bieden zeil en surfcursussen voor iedere leeftijdscategorie en voor elk niveau. Bijvoorbeeld beginnende kinderen van 6 tot en met 10 jaar; zij kunnen de principes van het zeilen eigen maken tijdens de zeilcursus op de Kindervalk.
Programma OOSTERSCHELDE.
Kosten verblijf: vanaf 1650, Kosten eten: inclusief. Ontdek de Kaapverdische archipel met een goede mix tussen actief zeilen en excursies op tenminste 6 eilanden. Het tropisch klimaat en de altijd heersende passaatwind maken Kaapverdië tot een paradijs voor zeilers. Kaapverdië 3, Sal-Sal.
Zoeteweij Yerseke zeilen op maat zonwering Yerseke.
Wij werken voor tal van particulieren, bedrijven en instellingen. Sinds 1929 zijn wij gespecialiseerd in het maken van allerlei soorten zeilen maken, zoals afsluitzeilen, valbrekers, afdekhoezen, manchetten, zandbaknetten, ladingnetten, grondzeilen, zonnenzeilen, zeilen voor aanhangwagens enz. Daarnaast leveren wij marktkraamzeilen en zeilen voor verkoopwagens.
Zeilmakerij Volendam Sailmakers Pagina losse onderdelen zeildoek enz per meter.
Reklame in uw zeil. Fotogalerij Schokker zeilen. Bootkappen en tenten. Hoe doen we dat. Zonnetent en Bimini. Huiken en hoezen. Drophuik met lazy jacks. Rolfokhoes en UV strook. In en om t huis en industrie. U meet het / wij maken het. Zandbak zeilen gaas.
Zeilen watersportvereniging VADA haven kano roeien zeilen powered by e-captain.nl.
De meeste onder de vada-zeilers weten die uitstekend te benutten: stroomaf lekker op de stroom varen en stroomop kribbetje bijten om zo gebruik te maken van de z.g.n. Na het zeilen kan je op het terras bij Vada met een drankje genieten van het mooie uitzicht op de Rijn.

Contacteer ons